Водич за патување

10 фотографии кои ќе ве натераат да ја посетите Русија

Напишано од martin

Русија е дестинација во пораст. Заборавете на тоа што мислите за архитектурата на Источниот блок или пак дивините на Сибир, најголемата земја во светот има многу што да понуди од тоа што си замислувате. Доказ за тоа нека ви бидат овие фотографии подолу.

За авторот

martin