Селебрити

10 годишниот Ivan Zinko е главна фаца на Paris Fashion Week

Напишано од Пјер

Име: Ivan Zinko

Професија: Студент

Локација: Paris, France

Брендови: Gosha Rubchinskiy x Burberry, Supreme, Raf Simons, OFF-WHITE, Dior Homme, Goyard, & Vans

За авторот

Пјер

2 Коментари