Технологија

10 најбарани Fitness Tracker Watches во 2017

Напишано од Пјер

Модерен додаток кој е ваш вистински сојузник во фитнес активностите.

1. Fitbit Charge 2

 

Fitbit Charge 2

 

2. Garmin Vivosmart HR+

 

 

Garmin Vivosmart HR+

 

3. Samsung Gear Fit2

 

 

Samsung Gear Fit2

 

4. Moov Now

 

 

Moov Now

 

5. TomTom Spark 3

 

 

TomTom Spark 3

 

6. Garmin Vivofit 3

 

 

Garmin Vivofit 3

 

7. Fitbit Blaze

 

 

Fitbit Blaze

 

8. UP3 by Jawbone

 

 

UP3 by Jawbone

 

9. Huawei Fit

 

 

Huawei Fit

 

10. Polar M400

 

 

Polar M400

 

За авторот

Пјер