Задолжително

10 најдобри луксузни рачни часовници за мажите со стил

Напишано од Пјер

Оваа листа не е баш листа. Оваа листа на 10 најдобри луксузни рачни часовници за мажите со стил е преточена во фраерско видео. Изборот не е мал, и оди длабоко во вашиот џеб.

Затоа добро размислете кој ќе биде вашиот нов рачен часовник, и секако посетете ги салоните на Божиновски.

За авторот

Пјер