Хотели

10 најмодерни океански бунгалови на земјината топка

Напишано од Нино

Често гледаме слики со летни дестинации и прекрасни хотели. Овојпат се задржуваме на најубавите бунгалови лоцирани на океанските и морските површини. Листата брoи до 10 –

1.) FOUR SEASONS BORA BORA

Four Seasons

2.) INTERCONTINENTAL TAHITI RESORT & SPA

InterContinental

3.) GILI LANKANFUSHI, MALDIVES

Gili Lankanfushi

4.) MOOREA PEARL RESORT & SPA, FRENCH POLYNESIA

Moorea Pearl

5.) EL DORADO MAROMA, MEXICO

El Dorado Maroma

6.) THE ST. REGIS, BORA BORA

St. Regis

7.) SANDALS ROYAL CARIBBEAN, JAMAICA

Sandals

8.) SIX SENSES LAAMU, MALDIVES

Six Senses

9.) COCOA ISLAND AT COMO RESORT, MALDIVES

COMO Resort

10.) TIKEHAU PEARL BEACH RESORT, FRENCH POLYNESIA

Tikehau Pearl

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)