Водич за патување

10 најпопуларни градови според Инстаграм

Напишано од martin

Инстаграм пред брзо време ги откри најпопуларните 10 личности, а сега ни ги открива и најпопуларните 10 градови, односно оние кои се најфотографирани. Сите од нас имаме по некој омилен град кој сакаме често да го посетуваме. Секоја држава во себе крие градови кои се посебни на свој начин и кријат разни знаменитости.

Ајде да ги погледнеме најпопуларните 10 на Инстаграм.

За авторот

martin