Селебрити

10 пати кога Tom Hardy изгледал совршено добро

Напишано од Пјер

Едноставно човекот знае како се носи одело/смокинг. Го носи добро со мантил, со елек, без вратоврска или машна, со аксесоари, секако….

Формален стил на висока нога

За авторот

Пјер

1 Коментар