Одржување Селебрити

10 познати машки селебрити фаци кои форсираат една иста фризура

Напишано од Пјер

Стануза збор за Buzzcut машката фризура. Или на нашки, унпрофорка 🙂

Кратка фризура која претежно се носи во топлите месеци од годината, па затоа истата ја препорачуваме и за раната есен. Неа ја комбинираат и младите и постарите генерации (во галеријата има мажи кои одат накај ќелавост, па затоа и оваа фризура најчесто ја комбинираат), и истата е моментален хит во Холивуд. Пробајте ја и вие –

За авторот

Пјер