Uncategorized Апликации Фитнес

10 задолжителни апликации за фитнес фанатиците

Напишано од Нино

Како и во секој дел од нашите животи, така и во фитнесот, поврзаноста со технологијата е неизбежна. Дел сакаат да се пофалат на социјалните медиуми за својата физичка спремност, за својот изглед и слично, а дел само сакаат да ја следат својата спремности своите резулатите. Небитно е дали сте во групата на првите, или групата на вторите, битно е дека фитнес животот неможе без фитнес апликациите. Во продолжение најдобрите 10 –

1.Nike+ Training Club

2. Freeletics

3. Strava

4. UA Record

5. Yonder

6. Nike+ Run Club

7. Spotify Running

8. Zombies, Run!

9. Sworkit

10. C25K

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)