Мода

15 моменти кога познати перфектно добро ја комбинирале крзно крагната

Напишано од Нино

Јакните со крзнена крагна не се некое секојдневие. Тие се момент кој многу ретко се гледа по улиците, за разлика од филмовите каде се гледа скоро на секој втор филм носено на перфектен начин. Но дали нас би ни стоела така добро како на филмските звезди?

Ние мислиме да. Јакните со крзнена крагна веќе се голем хит во Европските престолнини како Рим, Милано, Париз и Лондон. Па зошто да не и Скопје? Затоа во продолжение 15

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)