Uncategorized Апликации Стил

19те најмодерни мажи на Instagram

Напишано од Нино

Инстаграмот е права алатка за промовирање на модата и квалитетниот стил. Во овие 10тина години голем број на модерни мажи навреме ја прифатија оваа социјална мрежа, и денес важат за едни од двигателите на машката мода и стил во светот. Дел стилисти, дел блогери, дел фанатици за добра мода. Сите одлични на своите профили. Земете мобилниот во рака и одма заследувајте –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)