+18

2 филмски сцени кои сме ги обожавале како тинејџери

Напишано од martin

Постојат режисери кои успеале сексот да го претворат во вистинска уметност. Тие со години го усовршувале овој занает, за младите тинејџери да уживаат во него. Ви претставуваме два филма кои ќе не потсетат на убавите денови.

За авторот

martin