Мода

20 примери кога познатите ни даваат причина плус за комбинирање на ролката

Напишано од Нино

Неколкупати говоревме за тоа колку ролката е битен момент во машкиот свет на модата. Одличен избор за овој ладен период од годината. Модно парче кое може да се комбинира со повеќе стилови на облека. Од формалните со одело или сако, и од понеформалните на фармерка и патика. Во продолжение уште 20 примери од најпознатите, како додатна инcпирација.

П.С. – Дејвид Хаселхов е додаден како смешка

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)