Одржување

2017 ни најавува враќање на една добро позната машка фризура

easy-men-hairstyles-with-bangs-2014-660x330
Напишано од Хонг

Станува збор за машките шишки. Веќе неколку години овој тренд е заборавен, па познатите шишки на Аштон Качер и Џорџ Клуни останаа во минатото. Не дека шишките беа лош тренд, туку истите добија конкуренција од многу поразлични видови на фризури.

Епа последнава недела тие се враќаат на големата врата, а главни промотори на истите се Џастин Бибер (што значи дека младата популација веќе гугла за оваа фризура), најмодерниот на денешницата Џаред Лето, и раперот Пост Мелоун. Чекаме на следни примери, а до тогаш прашуваме ваше мислење на тема машки шишки?

gettyimages-626357620 leto-gucci-british-fashion-awards post-malone-baby-bangs

За авторот

Хонг