Апликации Задолжително

25 годишниот Burmazevic Stefan го има најмодерниот Instagram профил на Балканот

Напишано од Пјер

Stefan е млад Инстаграм инфлуенсер, кој своето хоби го направил бренд. Моментално ја брка бројката од 20000 следачи, и веруваме набрзо ќе стигне до неа. Зошто? Затоа што неговиот профил е ултра модерен, со одлични фотографии од сите можни машки стилови, и со сите активност кои ги обожава машкиот свет, а воедно и Friday.mk.

Според него квалитетна Инстаграм фотографија значи и момент исполнет со емоција, кој сакаме да го пренесеме на нашето окружување. Моменто кој ни значи, и кој неможе да се пренесе со зборови, туку најдобро се доловува преку фотографија. Stefan вели дека Инстаграмот дефинитивно го променил светот, а воедно и неговиот живот. Но иако ова е навидул лесна алатка за градење бренд, сепак макотрпна работа, многу труд и добро расположение, е потребно за градење на личен бренд на Инстаграм.

Задолжително следете го неговиот профил, а во продолжение на кратко што може да очекувате –

🐒😂•

A post shared by Burmazevic Stefan (@ponocnijahac) on

Dobro jutro Beograde 👋🏻•

A post shared by Burmazevic Stefan (@ponocnijahac) on

#selfie 🔍

A post shared by Burmazevic Stefan (@ponocnijahac) on

dusk till dawn 💫• s a t u r d a y ✌🏻

A post shared by Burmazevic Stefan (@ponocnijahac) on

За авторот

Пјер