Луксуз

3 лесни начини за забележување на лажен Rolex

Напишано од Пјер

Rolex си е Rolex. Внимавајте да не бидете измамени за некој нивни модел, затоа што тоа доста често се случува. Мала обука на оваа тема –

За авторот

Пјер