Интервјуа Селебрити

4 правила за успех на фраерот Ryan Reynolds

Mens_Health-March_2016-Ryan_Reynolds-by-Ture_Lillegraven-05-1
Напишано од Хонг

4 правила на Ryan се само основата на неговата напорна работа до патот кон успехот. Барем 2 ископирајте и веднаш ќе го видите напредокот. Да почнеме со ред –

1.НЕ СЕ ЖАЛЕТЕ – “Кога морам да вежбам 7 саати пред целодневното снимање не се жалам. Ќе имате време за одмор и спиење после напорната работа и по успехот на крајот на денот”

2.БИДЕТЕ ТОЧНИ – “Со самото каснење давате впечаток дека не ви е битно мислењето на луѓето кои ве чекаат. Давате погрешен прв впечаток”

3.СЛУШАЈТЕ ГИ ДРУГИТЕ – “Кога некој ќе има мислење обратно од вашето, почекајте и паузирајте го вашиот контра аргумент се до крајот на неговото мислење. Дадете време и шанса за објаснување на мислењата на другите, без да ги прекинувате”

4. ЦЕНЕТЕ ГИ ДРУГИТЕ – “Кога снимам филм настојувам секој член на екипажот да се осеќа како глумец со главна улога. Понекогаш ќе ја променам реченицата од актерскиот текст само за да насмеам некој камерман или некој суфлер”

За авторот

Хонг

Остави коментар