Водич за патување

4 сајтови кои мора да ги знаат оние кои сакаат да патуваат во 2018

Напишано од martin

Бидејќи туристичките трендови продолжуваат да се шират, од зголеменото проширување на економијата за размена, до повеќе персонализирани и приспособени искуства за патување, алатките кои го олеснуваат автентичното искуство мора да се следат и да ги знаеме.

VizEat

VizEat е платформа за храна во Европа, која има за цел да ги поврзе патувачите и локалните домаќини околу автентично кулинарско искуство. Тоа е уникатен начин за размена со луѓе од целиот свет и откривање на нови култури околу храната.

Culture Trip

Culture Trip е глобален медиумски и фокусиран на донесување персонализирани содржини и препораки околу културата, храната и патувањето до корисниците каде и да се, каде и да одат. Основач и извршен директор д-р Крис Наудс кој создаде непроменлив концепт кој издвојува и поттикнува љубопитност надвор од лудилото, освојувајќи паметна, влијателна читателска публика преку моќен микс на талент и технологија.

HomeToGo

HomeToGo е мотор за пребарувања за одмор, кој ви овозможува брзо и лесно да пребарувате и споредете огласи од над 11 милиони понуди во повеќе од 200 земји од повеќе од 250 провајдери. Со функции како што се паметно филтрирање, корисниците можат да најдат идеален одмор за сортирање според сортирање според нивната преферирана дестинација, датуми на патување, буџет и удобности.

LoungeBuddy

LoungeBuddy ви овозможува да имате порелаксирано и пријатно патување преку поврзување на гости со сите ексклузивни соби за одмарање на аеродромите. LoungeBuddy им овозможува на корисниците да купуваат пристап до аеродромот во светот, почнувајќи од 25 долари.

 

За авторот

martin