Одржување

5 фризури за мажите со брада

Напишано од martin

Ако сакате да носите брада, тогаш овие фризури совршено ќе се вклопат во вашиот стил. Многумина на оваа тема знаат често да направат грешки и носат брада и фризури кои не одговараат една со друга. Погледнете 5 типови на фризури кои ќе одговараат со вашата брада.

Undercut

Долга коса

Фризура со патец

Квиф фризура

Кратка и неуредна

За авторот

martin