Одржување

5 машки фризури кои ќе ја одбележат 2018

Напишано од Пјер

Главниот човек од Esquire , говори на тема машки фризури кои ќе ја одбележат 2018, па ние решивме да ви ги прикажеме во продолжение. Секако дека се поистоветуваат со познати селебрити фаци кои лесно се препознаваат, а фризурите кои ги комбинираат дефинитивно ќе бидат ин оваа година. Претежно се кратки фризури, кои варираат од нормални до дел кои бараат мала храброст. Има и една долга несредена, која не враќа малку во 60тите (дел од серијата Stranger Things), која може добро ќе ви дојде како експеримент особено во овие почетни месеци од годината. Да не должиме многу, проверете ги предлозите во продолжение –

Cillian Murphy

Getty

Matt Smith

Getty
Joe Keery
Getty

Tom Hardy

Getty

Justin Timberlake

Getty

За авторот

Пјер