Хотели

5 најдобри претседателски апартмани во светот

Напишано од martin

Има ли нешто подобро да можете да престојувате во претседателски апартман? Вие не треба да сте ниту позната личност, ниту претседател за да престојувате во него. Направивме листа со едни од најдобрите претседателски апартмани во светот.

Hotel Principe di Savoia, Милан

St. Regis, Абу Даби

The Raj Palace, Индија

Hôtel Martinez, Кан

Mandarin Oriental, Париз

За авторот

martin