+18

5 пози кои секој маж мора да ги проба

Напишано од Mr. M

Време е малце да прикажеме една интересна тема, а тоа е да ви претставиме секс пози кои секој од нас би требало барем еднаш да ги проба и искуси.

ВОДОПАД

Легнете со телото надоле и раширете ги рацете.

СПАКУВАН ПОКЛОН

Вашата девојка нека се замота околу вас.

НА ЛИЦЕ

За неа е удобна позиција, а и за вас не е лоша.

СПОЈУВАЊЕ

Кога седите, девојката нека ги подигне нозете на вашите рамена.

СНЕЖЕН АНГЕЛ

Оваа поза си бара повеќе еластичност. Таа лежи на грб, а легнувате со нозете спрема нејзе.

За авторот

Mr. M