Љубов

5 работи кои мора да ги избегнете за успешен прв дејт

first-date-tips-for-men
Напишано од Хонг

Најновото истражување на iWhiteInstant на над 2,187 луѓе, на тема што најмногу ви го уништува првиот состанок со девојката донесе интересни, и не толку непознати, резултати. Сите знаеме дека хигиената и мобилните не ни се пријатели на првиот дејт, но процентите се малку измешани.

Значи топ 5 моменти кои го расипуваат првиот состанок се –

  1. Ужасна, клише, прва реченица – 77%
  2. Лоши заби (здив) – 65%
  3. Премногу чачкање на мобилниот – 64%
  4. Арогантноста – 53%
  5. Лошата хигиена – 52%

Доволно е да се запази на овие моменти за состанокот да добие резултато кој го посакувате.

За авторот

Хонг

Остави коментар