Uncategorized Љубов

5 знаци дека вашата девојка е опседната со сексот

Напишано од Нино

По правило девојките се тие кои помалку мислат на сексот, додека мажите на него мислат секоја минута во денот. И често сакаме девојките да настојуваат на секс, затоа што нас понекогаш ни е незгодно и се чувствуваме дека сме премногу нападни. Затоа во продолжение 5 знаци кои укажуваат дека вашата девојка е опседната со сексот, а тоа дали е добро или лошо проценете си сами 🙂

  1. Секогаш е располошена
  2. Неконтролирано лутаат со очите
  3. Се поврзува со сексот, од спорт до сф романи
  4. Секого го соблекѕва во мислите, и коментира со вас на таа тема
  5. Спреман е да оди било каде, било кога

boximage

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)