Селебрити

6 модни легенди кои го измислиле BLACK TIE стилот

4b0eacc5-a672-44ae-9f06-8f20555cf2c3
Напишано од Хонг

Во последно време се почесто може да се забележи BLACK TIE стилот кај мажите. Поготово, на формалните забави, како свадби, забави од работа, или состаноци на повисоко ниво. Овој стил, датира од далечните 70ти, а неговите вистински промотори се 6те ретро фраери кои се подоле на листата. Вистински џентлмени, за кои правиот моден стил бил најлесната работа на светот –

PAUL NEWMAN

PAUL NEWMAN

TERENCE STAMP

TERENCE STAMP

SIDNEY POITIER

SIDNEY POITIER

PETER O’TOOLE

PETER O’TOOLE

JACK NICHOLSON

JACK NICHOLSON

JEAN COCTEAU

JEAN COCTEAU

За авторот

Хонг

Остави коментар