Омилени места

6 најдобри морски ресторани на Медитеранот

Напишано од Пјер

Од Корзика и Миконос, па се до Капри. Морската храна е секогаш број еден избор за време на летните одмори на Медитеранот. Во продолжените најквалитетната 6ка во светот според експертите, во поглед најубавата морска храна на оваа страна од земјината топка. Доколку имате прилика и длабок џеб, не пропуштајте шанса и закажете една маса за целодневно уживање.

SPILIA, MYKONOS

LA FONTELINA, CAPRI

PUROBEACH, ILLETAS, MALLORCA

KARIA BEL’, BOZBURUN, TURKEY

LE MATAHARI, CORSICA

LA SCOGLIERA, SARDINIA

За авторот

Пјер