Задолжително

6 office чизми vs 5 викенд чизми

Напишано од Пјер

Вкупно 11 модели на чизми кои треба да ни помогнат во модерно преживување на касната есен, и на ладната зима. Како што кажува и насловот, 6 видови се за бизнис кежуал, односно бизнис формал изглед. А останатите 5 се за викенд шема, без разлика дали тоа значи планина и снег, или чај во некој од локалните кафулиња. Гледајте да имате барем по еден модел од двете групи, затоа што модерна зима не оди без фраерска чизма.

ЗА ВО КАНЦЕЛАРИЈА:

The Brogue Boot

 

The Jodhpur Boot

 

The Combat Boot

 

The Dressy Hiking Boot

 

The Chelsea Boot

  

The Cap Toe Leather Boot

 

ЗА ВИКЕНД ШЕМА

The Moc-Toe Boot

 

The Casual Hiking Boot

 

The Bean Boot

 

The Snow Boot

 

The Classic Work Boot

За авторот

Пјер