Задолжително

6 видови брендови на зимски чизми со кои ќе ја победиме зимата

Напишано од Пјер

Зимата е период од годината кој не многу го сакаме. Ладно е, не ни се станува од кревет, натунтани сме со слоевита облека, и доста често сме настинати. Едино нешто на кое ние се радуваме се зимските чизми. Тие се додаток кој се комбинира само во овие ладни месеци, и оди феноменално на секоја облека без разлика дали станува збор за формалниот или пак за неформалнио стил. Во продолжение 6 видови (и брендови) на зимски чизми со кои ќе ја победиме зимата

DR MARTENS

BELSTAFF

TOD’S

JM WESTON

TIMBERLAND

MONCLER

Moncler boots

За авторот

Пјер