Најново

Најдобриот ретро електричен велосипед

Едноставен и мангупски, таков е новиот велосипед на Ruffian Cycles. Овој електричен велосипед е инспириран од ретро естетиката. Иако на прв поглед овој велосипед изгледа како еден вид на моден додаток, тој сепак е навистина ексклузивен велосипед со високи перфоранси. Овој велосипед го движи Bosch CX погонскиот систем кој му овозможува брзина до 25км/ч, што го прави совршен за урбаната средина.

Минималистичкиот изглед се темели на искривената алуминиуска рамка и челичниот резервар.

За авторот

martin