Мода

7 начини како правилно да го носите шалот

Напишано од martin

Покрај големата функционалност, шаловите се одличен естетски моден додаток кој го надградува стилот. Носењето на шал не е некоја комплицирана работа, а се многу ценети во модниот свет пред се поради тоа што се корисни и зависно од материјалот, тие може да не заштитат навистина многу во ладните периоди.

Денеска се решивме да ви претставиме еден видео клип на кој ќе може да видите седум начини како да го врзете шалот.

За авторот

martin