Uncategorized Метрополи

7 under-radar Европски дестинации кои вреди да се посетат

Напишано од Нино

При следното планирање на прошетка, погледнете малку подалеку од најпознатите метрополи во светот. Сепак немора секогаш фокусот да е на Рим, Париз, Барселона. Има убавина и во оние under-radar дестинации. Во продолжение неколку од нив, а на наша среќа дел од нив се многу блиску до нас –

PLOVDIV, BULGARIA

PLOVDIV, BULGARIA

PLOVDIV, BULGARIA

PLOVDIV, BULGARIA

PORTO, PORTUGAL

PORTO, PORTUGAL

PORTO, PORTUGAL

PORTO, PORTUGAL

MARSEILLE, FRANCE

MARSEILLE, FRANCE

MARSEILLE, FRANCE

MARSEILLE, FRANCE

MARIBOR, SLOVENIA

MARIBOR, SLOVENIA

MARIBOR, SLOVENIA

MARIBOR, SLOVENIA

DEBRECEN, HUNGARY

DEBRECEN, HUNGARY

DEBRECEN, HUNGARY

DEBRECEN, HUNGARY

THESSALONIKI, GREECE

THESSALONIKI, GREECE

THESSALONIKI, GREECE

THESSALONIKI, GREECE

AARHUS, DENMARK

AARHUS, DENMARK

AARHUS, DENMARK

AARHUS, DENMARK

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)