Љубов

7 знаци дека она е задоволна

Напишано од Нино

Ask Man помага кога е најпотребно. Најголемите експерти во светот на мажите, откриваат кои 7 знаци кај девојките значат задоволство и сатисфакција. Убаво е да се знаат.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)