Филмови

8 филмови од 2016 каде доминира добрата мода и стил

Напишано од Нино

Во продожение листа од 8 филмови од 2016, кои важат за најдобрите на листата за машка мода. Дел од нив намерно, дел не. Уживајте –

1 | Nocturnal Animals

Nocturnal Animals

 Што ви треба за модната комбинација –

Nocturnal

2 | Supersonic

 Што ви треба за модната комбинација –

Supersonic outfit grid

3 | La La Land

Ryan Gosling

 Што ви треба за модната комбинација –

La La Land

4 | Manchester By The Sea

 Што ви треба за модната комбинација –

5 | Paterson

Paterson

 Што ви треба за модната комбинација –

Paterson clothes

6 | Silence

Liam Neeson

 Што ви треба за модната комбинација –

Silence

7 | A United Kingdom

A United Kingdom

 Што ви треба за модната комбинација –

United Kingdom

8 | Zoolander 2

Zoolander 2

 Што ви треба за модната комбинација –
Zoolander

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)