Стил

8 начина за одлично да ви изгледа џебното марамче

Напишано од martin

Џебните марамчиња се одличен моден детал кој што може многу да ви помогне. Тие го надополнуваат вашиот изглед во костум или сако. Тие се одлична комбинација со вратоврските, кошулата и чевлите. Меѓутоа има многу од нас, кои сеуште не знаат како да го наместат џебното марамче. Ние ви претставуваме 8 различни начина.

Коцкасто

Марамче со еден врв

Марамче со два врвови

Марамче со три врвови

Марамче со четири врвови

Крилесто свиткување

Скалоп свиткување

Цветно свиткување

За авторот

martin