Љубов

8 работи кои мора да се знаат доколку наскоро планирате заеднички живот

Напишано од Пјер

Планирате заеднички живот со вашата девојка? Прочешлајте ги следниве 8 работи пред да се впуштите во таква авантура –

1.Добро проверете ги финансиите со кои располагате, да не испадне после некој месец да се враќате дома

2.Решете се од предходните навики, затоа што мама нема да биде повеќе со вас

3.Разговарајте за вашите очекувања, за да не дојде до брзи расправии

4.Респектирајте го личниот простор, не замарајте за да не ве замараат

5.Не заборавајте на искачанките, затоа што заедничкиот живот не значи и секојдневно седење пред ТВ со гледање спортови и серии

6.Правете домашни забави

7.Не заборавајте на другарите

8.Чистете по дома, не е фер овој терет да се остави целосно на вашата девојка

За авторот

Пјер