Задолжително

8 работи кои секој љубител на пури треба да ги направи

Напишано од martin

Во светот на уживателите на добрите пури постојат низа на непишани правила кои строго се почитуваат при конзумирањето на пурите. Пурите имаат доста добра репутација и важат за производ кој овозможува вистинско задоволство.

  1. Да пушите кубанска пура која е направена пред ембаргото на Куба
  2. Да посетите едно од местата каде се произведуваат пури
  3. Да ја посетите Куба
  4. Да ја поклоните првата пура на некого
  5. Да уживате во добра пура и квалитетен пијалок
  6. Да ја купите прата која секогаш сте ја посакувале
  7. Да пиете скапо виски со пурата
  8. Да станете порано, да читате вести и да пушите добра пура додека другите околу вас спијат

За авторот

martin