Спортски вести

Adidas ги објави All-Star дресовите за 2017

2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-3
Напишано од Хонг

Adidas дресовите што ќе се носат на Февруари 19 во New Orleans не изгледаат лошо. Па здравје од следна сезона, се враќаме на Nike –

2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-1 2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-2 2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-3 2017-nba-all-star-game-jerseys-adidas-basketball-4

 

За авторот

Хонг