Луксуз Патувања

Ах колку ни фали летото и морето полно со едрилици…

Напишано од Пјер

100-ft. Wally Love едрилицата е една од оние креации кои кога и да ја видиме не остава без зборови. Скоро секогаш закотвена во Монако, и скоро секогаш со феноменален изглед. Мало потсетување на летото –

За авторот

Пјер