Луксуз

Ајде да прошетаме низ вилата на Флојд Мејведер

Пред само неколку дена, Мејведер го зголеми своето богатство поради борбата со Мекрегор. Тој е познат по трошењето на своите пари и по раскошниот живот. Често сме го гледале со неговиот тигар, по приватни авиони и по домашните забави. Тој на многу начини покажува како ги троши парите. Но дефинитивно, еден од најголемите показатели за неговото богатство е вилата во Лас Вегас. Оваа вила поседува пет спални соби, седум купатила и огромен голф терен.

Од цела вила најмногу се издвојуваат мастер спалната соба и неговиот гардеробер, а одма потоа следува винскиот подрум и трпезаријата.

За авторот

martin