Апликации

Апликации кои секој треба да ги има на својот телефон

Напишано од martin

Мобилните телефони станаа предмет без кој повеќето не може да си го замислат денот. Тие се повеќе од само обични направи за комуникација, тие ги користиме за фотографии, навигација, па дури и за плаќање на сметки. Поради таа причина, постојат огромен број на апликации кои ни нудат се што ќе посакаме.

За авторот

martin