Апликации

Apple со листи на најсимнуваните апликации на нивните iPhone модели

top-4-free-iphone-apps
Напишано од Хонг

За крај на годината, Apple објави листи со најсимнуваните апликации на нивните iPhone модели. Едната листа е со бесплатните апликација, а другата е со апикациите што се плаќаат. Турбулентна година за нив, со новите модели iPhone SE и iPhone 7, и со листа зголемена на 2 милиони достапни апликации. Целосната листа –

Најсимнуваните бесплатни iPhone Apps
Snapchat
Messenger
Pokémon GO
Instagram
Facebook
YouTube
Google Maps
Pandora
Netflix
Spotify Music

Најсумнувани платени iPhone Apps
Heads Up!
Face Swap Live
Minecraft: Pocket Edition
Facetune
KIMOJI
7 Minute Workout Challenge
Geometry Dash
Plague Inc.
Akinator the Genie
Bloons TD 5

most-popular-iphone-apps-2016-1

За авторот

Хонг