Технологија

Apple Watch Nike+ и Kevin Hart се феноменална комбинација

landscape-1483549112-kevin-hart-beard-lead
Напишано од Хонг

Нова фраерска серија на реклами на Apple Watch Nike+, со Kevin Hart во главната улога. Комичарот е екстра мотивиран, и прави лудории по прашањето на часовникот – “Are we running today?”

Серијалот во продолжение –

За авторот

Хонг