Uncategorized Архитектура

Архитектонска перфекција со поглед на Кефалонија

Напишано од Нино
Дизајнирана од Белгиецот Olivier Dwek, “House T” е сместена на западниот дел од Грција со поглед на преубавиот остров Кефалонија. Перфекција!

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или Вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините.