Автомобили

Автомобилот на Стив Меквин, 1956 PORSCHE 356 SPEEDSTER

Напишано од martin

За да се прослават огромни достигнувања на еден од најдобрите производители на автомобили, Petersen Automotive музејот од Лос Анџелес, подготвува изложба во која ќе се прикаже 87 годишната работа на компанијата Porsche, на која ќе може да се видат безвременските модели на автомобили од самиот бренд. На оваа изложба ќе бидат прикажани голем број на автомобили, а меѓу нив ќе се најде и легендарното 1956 PORSCHE 356 SPEEDSTER, кое некогаш припаѓало на познатиот актер Стив Меквин.

Погледнете во галеријата за кој модел станува збор!

За авторот

martin