Задолжително

И бадниковото лепче е одлична причина за креативност

pog_1
Напишано од Мартин

Екипата на ТопШоп Македонија уште еднаш пријатно не изненадува со нивната креативност. Овојпат, нивниот фокус е на Бадниковото лепче.

Свртете ја Бадниковата погача и освојте подароци и попусти!

Станува збор за наградна игра БАДНИКОВА ПОГАЧА. Можеби токму денеска ќе биде вашиот среќен ден, па поради тоа ТопШоп Македонија ви нуди да ја свртите погачата, паричката сигурно ќе ви се падне, а добитниците ќе бидат во можност да освојат 120 подароци и попусти од 5%, 10% и 15% на нивните производи. Подароците ќе бидат доделени на 16.01., а попустите можете да ги искористите веднаш.

Свртете ја Бадниковата погача ТУКА – goo.gl/gswhza.

За авторот

Мартин