Архитектура

Барајте ја идеалната локација во Македонија, и украдете ја идеата

Напишано од Нино

Ремек делово е лоцирано блиску до огромниот Mexico City, на планината Tepoztlan. Пефектен дизајн, супер локација, изолација, и модерна архитектура. Барајте ја идеалната локација во Македонија, и украдете ја идеата

architecture_thetepoztlanlounge_candavalsolamorales_01-1050x700 architecture_thetepoztlanlounge_candavalsolamorales_06-1050x700 architecture_thetepoztlanlounge_candavalsolamorales_10-1050x700 architecture_thetepoztlanlounge_candavalsolamorales_15-1050x701 architecture_thetepoztlanlounge_candavalsolamorales_21-1050x711 architecture_thetepoztlanlounge_candavalsolamorales_25-1050x1572 architecture_thetepoztlanlounge_candavalsolamorales_36-1050x769 architecture_thetepoztlanlounge_candavalsolamorales_37-1050x703

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)