Хотели

BELMOND MIRAFLORES е хотелот кој ги нуди сите задоволства

Префинето одмаралиште кое е сместено во уметничкиот дистрикт Мирафлорес во Перу. Овој хотел е местото каде што се спојуваат луксузот со добрата услуга и прекрасниот поглед кон Тихиот океан. Кога ви е на располагање ваков хотел со сите погодности веројатно ќе размилсувате за букирање на една од 82-те соби кои што ги има хотелот. Тука има се за секој вид на патници, а во тоа ќе се уверите во галеријата!

За авторот

martin