Задолжително

Без кое парче облека не може машкиот свет да преживее?

Напишано од Пјер

Нормално дека станува збор за белата кошула. Без разлика дали таа е формална или смарт кежуал, белата кошула секогаш ќе биде број 1 модно парче во машкиот свет. Може да се комбинира со сите стилови, со сите аксесоари, со сите модни комбинации, и во секоја пригода. Секој од вас има барем една, а зошто па да не и три.

Галеријата можеше да брои до 100 слики, но гледавме да скратиме малку 🙂

За авторот

Пјер