Троши

Безвременски модел – Ray-Ban Clubmaster

Напишано од martin

Постојат неколку модни парчиња кои секој господин треба да ги поседува. Денеска се решивме да издвоиме еден пар на очила за сонце кои се навистина безвременски, Ray-Ban Clubmaster. Стилски и препознатливи за повеќето, а уште поголема популарност добија кога актерот Брус Вилис се појави со нив во филмот Moonlighting, каде што тие станаа синоним за кул изглед. 

За авторот

martin