Серии

Billy Bob Thornton во нова сериска зараза ‘Goliath’

goliath-billy-bob-thornton
Напишано од Хонг

IMDB

Голијат е кратка серија, со одлична квалитетна актерска екипа базирана на интересен адвокатски случај. Целата сезона е достапна, надвор е камен ладно, што значи дека идеалните услови се пред вас –

За авторот

Хонг

Остави коментар